Kolektor Worldwide

Kolektor Etra podpisala pogodbo o obnovi makedonskih hidroelektrarn

23.03.2012

Na sedežu makedonskega podjetja za proizvodnjo elektrike ELEM v Skopju so z ljubljansko Kolektor Etro podpisali pogodbo o obnovi hidroelektrarn Vrutok in Traven. Zanju bodo v črnuški Kolektor Etri izdelali devet energetskih transformatorjev moči od 9 do 47 MVA. Skupna vrednost posla je 2,7 milijona evrov.

To je po vrednosti največja pogodba za Kolektor Etro v zadnjem letu. Pogajanja o pridobitvi posla so po trditvah Petra Novaka, izvršnega direktorja za komercialo v Kolektor Etri, trajala več mesecev. Transformatorje bo Kolektor Etra makedonskemu ELEM-u začela dobavljati marca prihodnje leto in septembra istega leta posel tudi končala.

Po podpisu pogodbe sta si na sedežu ELEM-a v Skopju segla v roke izvršni direktor za komercialo v Kolektor Etri Peter Novak in direktor ELEM-a dr. Vladko Čingovski

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.