Kolektor Worldwide

Kolektor na sejmu Amper na Češkem

23.03.2012

V Brnu na Češkem ta teden poteka eden največjih sejmov za elektrotehniko in elektroniko Amper 2012. Na njem se že tradicionalno predstavljata tudi dve Kolektorjevi družbi, Kolektor Synatec in Kolektor Etra, prvič pa se češkemu občinstvu predstavlja tudi Kolektor Group oziroma razvojna skupina iDrium s svojimi rešitvami in opremo za strojni vid.

Sejem je namenjen predstavitvi novih tehnologij, avtomatizaciji vodenja procesov, mehatronskim komponentam, torej produktom, ki jih trži in razvija Kolektor Synatec, ki ima v Brnu tudi svoje predstavništvo in zelo dobro sodeluje z lokalnimi partnerji. Poleg programa opreme Kolektor Indutec in namenskih proizvodov za avtomatizacijo letos številnim obiskovalcem predstavljajo tudi prodajni program podjetja Advantech ter rešitve in opremo za strojni vid razvojne skupine iDrium, ki na vsaki predstavitvi doseže izjemno zanimanje in pozitiven odziv obiskovalcev.

Kolektor Etra na sejmu Amper predstavlja standardni prodajni program in proizvodno novost, halo za proizvodnjo 420 kV transformatorjev do 500 MVA nazivne moči, katere uradna otvoritev bo junija letos.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.