Kolektor Worldwide

Predstavitev opreme za fotovoltaiko na Kotnikovih dnevih

22.03.2012

V teh dneh v Radencih poteka že 33. izobraževanje s področja močnostne elektrotehnike in sodobnih električnih inštalacij, Kotnikovi dnevi, ki je namenjeno strokovnjakom elektro-energetike s področja vzdrževanja, projektiranja, investicijske dejavnosti, predavateljem strokovnih šol in zainteresirani javnosti.

Letos se posvečajo predvsem predstavitvi novosti s področja alternativnih virov električne energije in njihovo vključevanje v elektroenergetske sisteme.

Kolektor Synatec, ki v Sloveniji in nekaterih državah nekdanje Jugoslavije trži opremo za avtomatizacijo in nizkonapetostno stikalno opremo svetovno priznanih proizvajalcev tako udeležencem posvetovanja predstavlja opremo za fotovoltaiko podjetja Eaton.

Spletna stran dogodka Kotnikovi dnevi

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.