Kolektor Worldwide

Prvovrstni izdelki Missel poželi ogromen uspeh

22.02.2012

Na sejmu FeuerTRUTZ v Nürnbergu, največjem strokovnem sejmu namenjenem izključno preventivni protipožarni zaščiti, se je v teh dneh predstavilo okoli 150 razstavljavcev. Na dvodnevnem dogodku so predstavniki stroke pridobili obsežno znanje s področja inovativnih rešitev in izdelkov za preprečevanje in zajezitev požara. Rdeča nit letošnjega sejma je bila »protipožarna zaščita posebnih tipov zgradb«, kjer so zahteve do preventivne protipožarne zaščite najvišje.

Načrtovalci, arhitekti, sodelavci gradbenih uradov, med drugim tudi iz Švice in Avstrije, so na sejmu lahko spoznali zanesljive Missel izdelke podjetja Kolektor Missel Schwab. Mnogi potencialni kupci so se za nasvet obrnili na Misslove strokovnjake za protipožarno zaščito. Obiskovalci so si bili enotni, da odlične protipožarne rešitve Missel, zaslužijo posebno pohvalo. „Na področju varnosti ni prostora za kompromise," je menil Michael Korfant, strokovni načrtovalec za stavbno protipožarno zaščito (EIPOS) pri Kolektor Missel Schwabu in dodal, da njihovi specialisti kompetentno sledijo vsem posodobitvam pravilnikov in izpolnjujejo vse zahteve – predvsem s stalnimi strokovnimi izobraževanji. Za številne posebne primere so tako obiskovalcem sejma ponudili dobre rešitve.

Za Kolektor Missel Schwab ostaja protipožarna zaščita zahtevno področje, ki se mora stalno prilagajati trgu. Podjetje uživa ugled eksperta na področju protipožarne zaščite, kot so enoumno ugotovili tudi obiskovalci sejma. V tem vidijo predvsem odgovornost, ki ji želijo biti dorasli tudi v prihodnje.

 

 

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.