Kolektor Worldwide

Letošnja ekipa kolesarjev naj bi se na RAAM-u uvrstila med prve tri

16.02.2012

Na novinarski konferenci na sedežu podjetja Ydria sport so predstavili letošnjo spremljevalno ekipo in kolesarje, ki bodo sodelovali na najtežji kolesarski preizkušnji na svetu, na Dirki po Ameriki (Race across America). V tokratni idrijski trinajstčlanski odpravi, ki se je pomladila, bodo na dirki kolesarili: Alen Štucin, Damjan Rupnik, Dean Bratuš (Hotedršica) in Luka Vodopivec (Ajdovščina).

Alen Štucin in Damjan Rupnik (Kolektor) sta na RAAM-u nastopila že lani, Dean Bratuš (Kolektor) in Luka Vodopivec pa se bosta v boj s kilometri tokrat podala prvič. Vsi štirje že pridno trenirajo, zaenkrat še vsak po svoje, odslej pa bodo konec tedna skupaj kolesarili na ajdovskem. Medtem, ko je bila lanska ekipa med devetnajstimi peta, so si na letošnji dirki zastavili višji cilj. Po njej naj bi namreč idrijska ekipa stala na stopničkah.

Na novinarski konferenci so spregovorili vodja odprave Sine Pečelin, ki ima s spremljanjem in organizacijo slovenske udeležbe na njej  veliko izkušenj, Branko Vidmar, ki ima z  delom v spremljevalni ekipi prav tako izkušnje, Milan Levpušček, ki bo letos sodeloval v spremljevalni ekipi prvič in v imenu kolesarjev Alen Štucin, ki je bil na dirki po Ameriki že lani.

Lanska idrijska ekipa kolesarjev je na RAAM-u sodelovala v spomin na pokojnega kolesarja Jureta Robiča

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.