Kolektor Worldwide

Na informativnem dnevu se je dijakom predstavil tudi Kolektor

10.02.2012

Na srednjih šolah in fakultetah po Sloveniji danes in jutri potekajo informativni dnevi, na katerih se želijo izobraževalne ustanove v čim lepši luči predstaviti bodočim dijakom in študentom in jih prepričati, zakaj so ravno one prava izbira za vpis.

Na poklicni šoli v Idriji, ki deluje v okviru Gimnazije Jurija Vege, se je dijakom v sklopu predstavitve programov mehatronik operater in strojni tehnik predstavil tudi koncern Kolektor. Barbara Tušar iz Kolektorjeve službe za kadre je zbranim predstavila možnosti pridobitve štipendije, praktičnega izobraževanja in kasnejše zaposlitve v katerem od podjetij koncerna Kolektor. Kot je povedala, Kolektor trenutno štipendira 118 dijakov in študentov, kar ga uvršča med največje štipenditorjev v državi. Svojim štipendistom nudi pomoč pri izdelavi seminarskih, raziskovalnih in diplomskih nalog, delo na posameznih projektih, mentorstvo, uporabo sodobne tehnične opreme, izobraževanje in prakso v tujini, delo med počitnicami ter zaposlitev po končanem šolanju. »Ker je delo na tehničnem področju vse bolj cenjeno in iskano, sodelovanje s koncernom Kolektor pa enkratna priložnost, dijake in študente vabimo, da sprejmejo izziv in postanejo naši štipendisti,« je še dejala Barbara Tušar.

Junija bo Kolektor na svoji spletni strani, namenjeni štipendistom, in v lokalnih medijih objavil razpis štipendij za šolsko leto 2012/2013. Časa za prijavo nanj bodo dijaki in študentje imeli do 15. avgusta 2012.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.