Kolektor Worldwide

Kolektorjev smučar spet z najboljšim časom

23.01.2012

Na Golteh je sindikat SKEI tudi to zimo pripravil sindikalno smučarsko tekmovanje v veleslalomu in smučarskih tekih. Z najboljšim absolutnim časom je bil spet prvi Boštjan Brus, ki je zaposlen v Kolektorju.

Boštjan Brus je bil tokrat že sedmič najboljši na omenjenih smučarskih preizkušnjah. Tokrat je premagal vse kolege smučarje v starostni kategoriji med 36 in 45 let starosti. S Kolektorja je na omenjenih sindikalnih smučarskih tekmah sodelovalo 13 članov sindikata SKEI. V smučarskih tekih se je na drugo mesto v starostni kategoriji nad 45 let uvrstil Rajko Bajt. Zaradi slabega vremena, naenkrat je namreč smučišče zajel pravi snežni metež, so veleslalom še pred nastopom tekmovalcev v kategoriji najstarejših prekinili.

Tokratnega smučarskega tekmovanja na Golteh se je udeležilo 53 članov OO sindikata SKEI Idrija–Cerkno.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.