Kolektor Worldwide

Prstan kakovosti so letos podelili že dvajsetič

08.12.2011

Na Razdrtem so letos spet podelili prstane kakovosti, razglasili inovatorje v Kolektor Livu in se spomnili jubilantov in upokojencev, ki so letos zapustili omenjeni postojnski kolektiv. Prireditev so tokrat prvič združili za Kolektor Liv in orodjarnino programsko enoto v Postojni.

Prstane kakovosti so prejeli Franc Urbas iz Orodjarne ter Brigita Vitez in Martin Dovgan iz Kolektor Liva. Za inovatorja z največjim številom izboljšav so razglasili Klemna Jovanovića (trženje in prodaja AT), za inovatorja z največjo gospodarsko koristjo Alena Defrančeskija in skupino z največjim številom izboljšav na zaposlenega (7,2 izboljšave), ki je bila letos Operativna tehnologija. Podobno priznanje je prejel tudi Antonijo Smrdel iz Orodjarne. V slednji je bilo skupaj 7 jubilantov, od tega trije, ki so v njej zaposleni 10 let, po dva pa 20 in 30 let. V Kolektor Livu pa so našteli kar 32 jubilantov. Med njimi so se spomnili devetnajstih, ki so pri njih zaposleni 10 let, štirih, ki imajo za seboj že 20 let dela v Kolektor Livu, osem je bilo takih, ki so v podjetju že tri desetletja in eden, ki ima za seboj že 40 let neprekinjenega dela v Kolektor Livu. To je Bogdan Kobal, ki se je v podjetju zaposlil že kot petnajstletnik.

Letošnja priznanja so podeljevali: direktorja Kolektor Liva Miran Potužak in Uroš Likar, direktor Orodjarne Robert Čerin, vodja profitnega centra Orodjarna Postojna Marko Gerželj, vodja oddelka kakovosti Kolektor Liva Milan Širca in vodja sistema kakovosti v postojnskem delu Orodjarne Sebastjan Franzini. Program je povezovala Dragica Valič.

Prireditev je bila na turistični kmetiji Hudičevec in prvič skupaj za Kolektor Liv in postojnsko orodjarnino programsko enoto

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.