Kolektor Worldwide

Predstavitev klimatskih naprav Kolektor AIR v Beogradu

30.11.2011

Kolektor se te dni v Beogradu predstavlja na 42. mednarodnem kongresu klimatizacije, gretja in hlajenja KGH. Že od začetka kongres spremlja bogata razstava produktov, novih tehnologij, naprav in uspešnih praks. Na tej odlični priložnosti za srečanje investitorjev, proizvajalcev klimatskih naprav, projektantov in konstruktorjev svoje proizvode in storitve predstavlja tudi Kolektor Koling.

Klimatske naprave Kolektor AIR so plod lastnega razvoja, ki temelji na dolgoletnih izkušnjah na področju razvoja, načrtovanja in proizvodnje klimatskih naprav, kakor tudi znanja s področja klimatizacije. Primerne so za klimatizacijo zraka v različnih objektih od družinskih hiš, poslovnih prostorov, športnih objektov, šol, pokritih bazenskih prostorov, gostinskih objektov, hotelov, garažnih hiš, bolnišnic, industrijskih hal, itd.

Za predstavitev na kongresu so se na Kolektor Kolingu odločili, ker želijo povečati svojo prisotnost na srbskem trgu. »V Srbiji smo uspešno izvedli že kar nekaj projektov, naš cilj pa je, da še bolj intenzivno nastopimo na tem trgu. Prav zato smo se odločili, da se ponovno predstavimo na kongresu, saj je ta dogodek pravo stičišče vseh, ki nekaj pomenijo na področju klimatizacije, gretja in hlajenja v Srbiji,« pojasnjuje Branko Gabrič, izvršni direktor klimatskih naprav in prezračevanja. Kljub občutni gospodarski krizi v Srbiji in posledično zaustavitvi večine pomembnih investicij, Gabrič meni, da se bo vzdrževanje obstoječih in vzpostavljanje novih stikov v prihodnosti večkratno povrnilo.

Na tridnevnem kongresu predavatelji iz držav nekdanje Jugoslavije, Evrope, Azije in Severne in Južne Amerike razpravljajo o energetski učinkovitosti zgradb, bolj ekoloških hladilnih sistemih in poenotenju parametrov in standardov energetske učinkovitosti zgradb. V razstavnem delu dogodka pa se številnim slušateljem in obiskovalcem predstavlja preko 140 ponudnikov izdelkov in storitev na področju klimatizacije, gretja in hlajenja.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.