Kolektor Worldwide

Produkti Missel in Schwab na mumbajskem sejmu gradbeništva

08.11.2011

Indijsko komercialno središče Mumbaj je od 3. do 6. novembra gostilo enega od največjih indijskih sejmov gradbeništva in z gradbeništvom povezanih industrij ET ACETECH. KTI se je letos prvič na omenjenem sejmu številnim indijskim obiskovalcem predstavil s produkti sanitarne tehnike Schwab in produkti za izolacijo Missel podjetja Kolektor Missel Schwab.

Koncern Kolektor je lani septembra v Indiji ustanovil podjetje KTI (Kolektor Technologies India Private Limited) s sedežem v New Delhiju. Novo podjetje skrbi za prodajo vseh koncernovih izdelkov na obsežnem indijskem tržišču s poudarkom na sanitarni tehniki Schwab. Niranjan Seshadri, direktor indijske podružnice pravi, da je z obiskom stojnice koncerna zelo zadovoljen in predstavlja velik korak v uveljavljanju produktov Missel in Schwab na indijskem tržišču. Obiskovalci so tako lahko spoznali zanesljivo in visoko učinkovito termo in zvočno izolacijo ter zaščito pred ognjem v povezavi s funkcionalnimi rešitvami, ki omogočajo optimalni izkoristek prostora na področju sanitarne tehnike, predvsem podometnih sanitarnih elementov, ki jih odlikuje majhnost in s tem prihranek na prostoru do zidnih ter podometnih elementov.

Rado Starc, direktor podjetja Kolektor Missel Schwab GmbH, ki proizvaja in trži produkte Missel in Schwab, meni, da je predstavitev produktov na sejemskih dogodkih v Indiji pomembna predvsem z vidika pridobivanja novih kontaktov in potencialnih kupcev ter analizo stanja na tržišču in ugotavljanju dolgoročnih trendov. Seveda pa je uspešen nastop na sejmu le začetek. "Potrebno bo še veliko dela, da se bo ta uspeh prelevil tudi v poslovni rezultat," zaključuje Starc.

Produkti Missel in Schwab na mumbajskem sejmu gradbeništva

 

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.