Kolektor Worldwide

Podatki so odraz dejanskega stanja v poslovanju

07.10.2011

Če je kdo od zvestih bralcev Komunitatorja že mislil, da ta ne bo več izšel, se je uštel. Koncernov časopis bo izšel z zamikom, ker smo v uredništvu čakali na današnjo prilogo časnika Finance, ki so koncern Kolektor razglasile za najuspešnejše podjetje v Sloveniji.

Koncern jih je navdušil predvsem z rastjo prihodkov v lanskem letu, ko mu je uspelo prodajo povečati za dve tretjini, na 364 milijonov evrov. Letos koncern Kolektor spet povečuje prodajo, in sicer za pet odstotkov v primerjavi z lani, kar pomeni, da bo iztržil 400 milijonov evrov. Podrobneje boste o tem brali v najnovejši številki Komunitatorja, ki med drugim v Kolektor Informatorju prinaša poročilo s skupščine delničarjev FMR-a in intervju z glavnim izvršnim direktorjem koncerna Kolektor Radovanom Bolkom. V splošnem delu pa pozornost namenjamo gradnji novega vodovoda in s tem v zvezi uporabi odpadnega skalnatega materiala s Keltike ter drugim temam, ki prav tako niso nič manj zanimive od te.

»Letos koncern Kolektor povečuje prodajo za več kot pet odstotkov v primerjavi z lani, na 400 milijonov evrov,« je že večkrat povedal predsednik koncerna Kolektor Stojan Petrič.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.