Kolektor Worldwide

Kolektor Synatec se bo predstavil udeležencem Elektriade

07.10.2011

Elektriada je športno in strokovno srečanje pedagoških delavcev elektrotehniških in računalniških šol. Tridnevnega dogodka, ki predstavlja najmnožičnejši dogodek leta pedagoških delavcev elektrotehniških in računalniških šol, se vsako leto udeleži okrog 400 udeležencev. Elektriada je namenjena medsebojnemu spoznavanju ter izmenjavi izkušenj med slovenskimi elektrotehniškimi in računalniškimi šolami. Letošnja Elektriada bo ta vikend v Kranjski Gori.

In kakšna je vloga Kolektor Synateca pri tem dogodku? Organizatorji ga bodo udeležencem predstavili kot enega od sponzorjev dogodka. Kolektor Synatec namreč že vrsto let stoji ob strani najrazličnejšim društvom, skupinam in organizatorjem različnih dogodkov. Predvsem pa radi na pomoč priskočijo takšnim, kot je Elektriada, saj gre za srečanje pedagoških delavce na strokovnih šolah, katerih strokovna usmeritev sega tudi na področje Kolektor Synateca. Vsekakor gre za majhen prispevek, ki pa za vzgajanje strokovno usposobljenega kadra pomeni zelo veliko.             

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.