Kolektor Worldwide

Letos bo zaslužek manjši kot lani, prihodnja leta pa bo že boljši

27.09.2011

Na Bledu poteka dvodnevna prodajna konferenca Kolektor Etre. Udeležujejo se je prodajni zastopniki omenjenega ljubljanskega podjetja iz držav, v katere prodajo največ energetskih transformatorjev, ter predstavniki tehničnega in proizvodnega sektorja ter sektorja kakovosti v omenjeni družbi.

Uvodničar in povezovalec konference, direktor za komercialo Kolektor Etre Peter Novak, je dejal, da se je tudi njihova družba z zamikom soočila z gospodarsko krizo, kar pa ni bilo tako hudo kot drugje, saj so v proizvodnji lani uresničili naročila že od prej. To se bo poznalo šele na letošnjem prometu, ko pa bodo po njegovem po zaslugi ukrepov, o katerih se pogovarjajo tudi na blejski prodajni konferenci, še izboljšali izdelke in njihovo kakovost ter konkurenčnost.

Še vedno je severnoevropsko tržišče za Kolektor Etro osrednje, med državami pa po naročilih prednjačita Švedska in Norveška. V klub Skandinavskih držav se je vrinila Slovaška. Peter Novak pravi, da so to tržišče poiskali sami in da so tudi na račun prodornosti njihovega prodajnega zastopnika uspeli tej državi prodati prve tri 400-kilovoltne transformatorje, ki jih bodo izdelali že v novi hali, katere gradnja bo končana konec tega leta.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.