Kolektor Worldwide

Na 30. Maratonu Franja rekordna udeležba Kolektorjevih kolesarjev

12.06.2011

Najmnožičnejše kolesarske prireditve pri nas se vsako leto udeleži več kolesarjev. Jubilejne 30. izdaje Maratona Franja se je udeležilo 4000 kolesarjev, ki so se spopadli s 156- ali 97-kilometrsko progo. Med njimi je bila tudi številčno največja Kolektojeva ekipa do zdaj.

Kolektorjeva ekipa kolesarjev je letos štela 141 kolesarjev iz desetih Kolektorjevih družb, ki so se udeležili velikega ali malega Maratona Franja. Največ, dobri dve tretjini, jih je prekolesarilo 97 kilometrov dolgo progo, tretjina pa se je podala na 156-kilometrsko progo, prek Idrije in Kladja nazaj v Ljubljano.

Na velikem maratonu je kot prvi od Kolektorjevih kolesarjev v cilj prišel Miran Gnezda, sledila sta mu Dean Bratuš in Andrej Likar, na malem maratonu pa so bili najhitrejši Dejan Poljanec, Klemen Rupnik in Milan Potužak.

Posebej velja pohvaliti dekleta, ki jih je v Kolektorjevi ekipi vsako leto več, pa tudi njihovi rezultati so vsako leto boljši. Na velikem maratonu se je od Kolektorjevih kolesark  najbolje odrezala Martina Primožič, ki je zasedla skupno 18. mesto. Za njo sta v cilj prišli Martina Kokošinska in Sara Štucin. Na malem maratonu pa so bile najhitrejše Mirjam Frelih, Alenka Štucin in Romana Vojska.

Iskrene čestitke prav vsem 141 kolesarjem, ki ste na jubilejnem 30. Maratonu Franja kolesarili v dresu koncerna Kolektor.       

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.