Kolektor Worldwide

Uspešen nastop Kolektorja na najpomembnejših sejmih za poslovno divizijo Komponente in sistemi

02.06.2011

Pretekli mesec je bil za Kolektorjevo poslovno divizijo Komponente in sistemi zelo pomemben, saj so koncernovi prodajniki produkte iz omenjene divizije predstavljali na zanjo najpomembnejših mednarodno uveljavljenih sejmih, in sicer CeMat v Hannovru, PCIM v Nürnbergu, EAC v Stuttgartu in CWIEME v Berlinu.

Kolektorjevi predstavniki so s pomladanskim delom sejemske dejavnosti lahko nadvse zadovoljni. Vsi štirje sejmi, na katerih so predstavljali celoten program poslovne divizije Komponente in sistemi – komutatorje in specialne drsne obroče, elektronske, magnetne in hibridne komponente, rotorje, interier in eksterier ter elektroniko in pogone –, so bili dobro obiskani. Predvsem tisti, ki Kolektorja do zdaj niso poznali ali pa z njim niso sodelovali, so razstavne prostore in predstavnike koncerna obiskali celo večkrat. Poleg pridobivanja novih kontaktov in potencialnih kupcev so predstavniki koncerna udeležbo na sejmih izkoristili za srečanja s svojimi dobavitelji, kupci ter analizo stanja na tržišču in ugotavljanju dolgoročnih trendov. Odzivi so pokazali, da Kolektor uživa velik ugled dobaviteljev in kupcev in je še vedno tehnološki vodja na področju komutatorjev.

Sicer pa so v Kolektorju z mislimi že pri jesenskem delu sejemske predstavitve, saj so prav tržne aktivnosti ključno orodje za divizijo Komponente in sistemi.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.