Kolektor Worldwide

Kolektor na deseti jubilejni konferenci slovenskih elektroenergetikov

02.06.2011

Na deseti jubilejni konferenci slovenskih elektroenergetikov CIGRÉ-CIRED, ki je v Cankarjevem domu v Ljubljani potekala ta teden, je z dvema predavanjema sodelovala tudi družba Kolektor Sinabit.

Glavne teme konference  so zajemale razprave o prednostnih temah slovenskega in svetovnega elektroenergetskega sistema, predstavitve novosti proizvajalcev opreme za elektroenergetiko, predstavitve storitev za podjetja elektrogospodarstva, javne razprave o stanju v slovenskem elektrogospodarstvu, problematiko umeščanja energetskih objektov v prostor, zelene tehnologije.

Predstavniki Kolektor Sinabita so se predstavili v okviru dveh sekcij, Smart Grids in Obratovanje, vodenje in zaščita distribucijskih omrežij. V prvi sta mag. Samo Ceferin in mag. Bojan Likar, tehnična direktorja v Kolektor Sinabitu predstavila prispevek Univerzalne platforme za nadzor in vodenje v distribucijskih omrežjih, v drugi pa – v sodelovanju s predstavniki Smart Coma in Elektro Primorske – prispevek Koncept in rešitve nadzora v distribucijskem omrežju na ravni TP.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.