Kolektor Worldwide

Pomladna številka revije Informator podjetja Kolektor Synatec

30.05.2011

Pa smo jo dočakali. Dolgo pričakovana pomlad z vse močnejšimi sončnimi žarki in optimističnimi impulzi s trga. Veliko pozitivne energije smo v 36 strani 52. številke revije Informator usmerili tudi vsi njeni snovalci iz podjetji Kolektor Synatec, Kolektor Sinabit in Elsing Inženiring.

V prvem četrtletju smo sodelovali na številnih dogodkih. Nekaj utrinkov s teh dogodkov si lahko ogledate na prvih straneh revije, ob tej priliki pa še vse naše kupce krmilne opreme Eaton/Moeller vabimo, da se udeležite brezplačnih tehničnih delavnic XSoft-CoDesys V2 in Galileo, ki jih bomo izvedli 14. in 16. junija v prostorih podjetja Kolektor Sinabit v Radomljah. Zaradi omejenega števila udeležencev vas vabimo, da se čim prej prijavite na spletni strani www.kolektor.com/zastopstva  oziroma nam posredujete izpolnjeno prijavnico, ki je na strani 4.

V rubriki Novosti vam predstavljamo novosti na področju sistema SmartWire-DT (možnost povezave odklopnikov NZM, nove vhodno-izhodne module in univerzalna vhodno-izhodna modula), novo verzijo programa NZM-XPC-Soft 2.03 in opremo za zaščito fotovoltaičnih naprav. V rubriki Predstavljamo pa lahko spoznate novi visoko zmogljivi krmilnik XC202 in sistem stikalnih blokov xEnergy, ki ustreza zahtevam standarda SIST EN 61439-1, -2 ter spremembe v standardizaciji v Ex-okolju.

V rubriki Naš nasvet so se sodelavci iz podjetja Elsing Inženiring posvetili elektromagnetni združljivosti in frekvenčnim pretvornikom. Predstavljajo, kako izbrati in pravilno vgraditi frekvenčni pretvornik z ustreznim RFI-filtrom. V rubriki naš nasvet pa svatujemo kako cenovno ugodno postopno vpeljati MES-sistem v proizvodnjo, zaznavanje pozitivnih učinkov, optimizacijo procesov in lažje odločanje za nadgradnjo že vpeljanega sistema.

52. številka revije Informator (6 MB)

Naročilo brezplačne revije

Arhiv

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.