Kolektor Worldwide

Kolektor bo izplačal maksimalen regres za letni dopust

25.05.2011

Koncern Kolektor v okviru svoje poslovne strategije do socialnih partnerjev vsako leto izplačuje zaposlenim v družbah maksimalen regres. Tudi v letošnjem letu je že podpisan dogovor o izplačilu maksimalnega regresa za letni dopust 2011 vsem zaposlenim v družbah koncerna, in sicer v znesku 1066,78 evra. Regres bo izplačan v dveh delih, prva polovica bo izplačana 26. 5. 2011 in druga polovica 24. 6. 2011.

Primer izplačila regresa za letni dopust kaže na pozitivno sodelovanje med zaposlenimi, sindikatom in vodstvom koncerna,  ki pri sprejemanju svojih odločitev iščejo kompromis oz. skupno zadovoljstvo dela in kapitala. V ta namen ima vodstvo tudi močno podporo v lastnikih, ki pa so tudi mali delničarji obvladujočih družb koncerna.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.