Kolektor Worldwide

Cimosovi inovatorji so obiskali Kolektor

19.05.2011

30 inovatorjev in njihovih vodij iz Cimosovih lokacij v Kopru, Buzetu, Labinu, Vuzenici in Mariboru ter Litostroja, ki so si za cilj izleta izbrali Idrijo in obisk Kolektorja, je sprejel izvršni direktor za nabavo in produkcijo Valter Leban, ki jim je na kratko predstavil celoten koncern, ker pa je šlo za skupino inovatorjev, je Klemen Šavli, koordinator TPM, spregovoril še o inovativni dejavnosti v Kolektorju. Najbolj zanimiv pa je bil nedvomno ogled proizvodnih prostorov, po katerih so goste popeljali direktor Kolektor Sikoma Dejan Velikanje, direktor Kolektor KFH Andrej Brložnik in direktor Ascoma Boštjan More.

Cimos vsake tri mesece za inovatorje, med katerimi so tisti, ki so po posameznih lokacijah predlagali največ idej, tisti, ki so predlagali kakšno idejo, pa so bili izžrebani, in njihovi vodje, organizira izlet, na katerem obiščejo priznano slovensko podjetje in si ogledajo kakšno lokalno zanimivost. Kolektor so izbrali predvsem zaradi njegove uspešnosti. Kot so povedali obiskovalci, je obisk presegel njihova pričakovanja. Navdušilo jih je domače znanje, ki ga Kolektor uspešno uporablja in vgrajuje v svoje produkte, ter urejenost in čistoča celotne Kolektorjeve industrijske cone. Prav implementacija domačega znanja v produkte pa je tisto, kar po mnenju Bojana Zrinskega, projektanta procesa napredka v Cimosu, prinese dolgoročno uspešnost in to Kolektor nedvomno potrjuje.

Inovatorji so obisk Idrije zaključili z ogledom Antonijevega rova.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.