Kolektor Worldwide

Kolektorjeva poslovna divizija stavbna tehnika in izdelki za dom pred novimi izzivi

20.04.2011

Na 2. razvojno-tržni konferenci za poslovno divizijo stavbna tehnika in izdelki za dom so se zbrali predstavniki vseh koncernovih podjetij, ki spadajo v omenjeno poslovno divizijo – Kolektor Liv, Kolektor Koling, Kolektor Missel Schwab ter Kolektorjevi predstavništvi v Rusiji in Indiji.

Prvo konferenco, ki je bila septembra lani, so organizatorji izkoristili za predstavitev koncernove organiziranosti po produktnih stebrih, medsebojno spoznavanje in krepitev sodelovanja med koncernovimi podjetji.

Rdeča nit tokratne konference so bili prodajni ter razvojni in tržni projekti posameznih programov do leta 2017. Divizija stavbna tehnika in izdelki za dom je namreč pred velikim izzivom.

Prvi korak je prav današnja konferenca, na kateri se je 20 udeležencev seznanilo s ključnimi produkti, trgi in projekti znotraj posameznih koncerovih podjetij, ki spadajo v omenjeno poslovno divizijo. Sklepi bodo osnova za oblikovanje strategije razvoja divizije do leta 2017.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.