Kolektor Worldwide

Kolektor v elitni družbi Boschevih prednostnih dobaviteljev

29.03.2011

Naziva Boschevega prednostnega dobavitelja so deležni le redki njegovi dobavitelji, ki jih ima več tisoč. Kolektorju se je z dobrimi in kakovostnimi komponentami, ki jih dobavlja Boschu, uspelo uvrstiti med elitno družbo »izbrancev«.

Po besedah Milana Erjavca, vodje prodaje komutatorskega programa v koncernu Kolektor, so priznanja zelo veseli, saj pomeni priznanje za dosedanje delo, pomeni, da Bosch Kolektor zelo ceni kot svojega dobavitelja in da ga je prepoznal kot tehnološko napredno podjetje z lastnim razvojem. Vsekakor pa tega priznanja Kolektor ne bi bil deležen, če pri Boschu ne bi bili mnenja, da lahko prispeva k njihovemu razvoju.

Uvrstitev med prednostne dobavitelje za Kolektor pomeni, da bodo v bodoče povabljeni k  sodelovanju s ponudbami pri vseh Boschevih novih projektih. Dosedanje sodelovanje se bo s tem priznanjem še dodatno okrepilo in omogočilo dodatno rast.  Priznanje je Kolektorju dodeljeno za skupino komponent vgrajenih v motorje za vse tri poslovno enote: električni pogoni, starterji in generatorji ter ročna orodja.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.