Kolektor Worldwide

Kolektor Synatec in Kolektor Etra se predstavljata na sejmu Amper na Češkem

29.03.2011

V Brnu na Češkem je danes odprl vrata eden največjih sejmov za elektrotehniko in elektroniko Amper 2011. Na njem se predstavljata tudi dve Kolektorjevi družbi, in sicer Kolektor Synatec in Kolektor Etra. Slednja predstavlja svoj program energetskih in distribucijskih transformatorjev, prvi pa program Indutec (MES-sistemi, motorji Cool Muscle, krmilniki Cybro).

Sejem je namenjen predstavitvi novih tehnologij, avtomatizaciji vodenja procesov, mehatronskim komponentam, torej produktom, ki jih trži in razvija program Indutec znotraj podjetja Kolektor Synatec, in predstavitvi produktov in rešitev naših partnerjev, kot so Reliance Precision Mechatronics, Cybtotech in Spat Spezialantriebstechnik, je ob odprtju sejma povedal Krištof Debeljak, vodja programa Indutec na Kolektor Synatecu, in dodal, da ima Kolektor Synatec v Brnu tudi svoje predstavništvo in zelo dobro sodeluje z lokalnimi partnerji. V podjetju so namreč mnenja, da je prav lokalni predstavnik tisti, ki lahko nudi tehnično podporo v lokalnem jeziku in zagotovi kratek odzivni čas. 

Kolektor Etra pa na sejmu Amper predstavlja standarden prodajni program. Gre pa na tem mestu posebej poudariti, da je vsak njihov izdelek narejen po specifikaciji naročnika in da sledimo zahtevam kupcev. Na sejmu obiskovalce seznanjajo tudi z gradnjo hale za proizvodnjo 420 kV transformatorjev do 500 MVA nazivne moči, kjer prav za slovaške kupce, ki so pogosti obiskovalci tega sejma, že izdelujejo prve tri transformatorje moči 350 MVA, je pojasnil Peter Novak, direktor komerciale na Kolektor Etri.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.