Kolektor Worldwide

Elektroenergetiki na 32. Kotnikovih dnevih

24.03.2011

V Radencih potekajo 32. Kotnikovi dnevi, tradicionalno izobraževanje s področja močnostne elektrotehnike in sodobnih električnih inštalacij. Na dvodnevnem dogodku, ki je namenjen strokovnjakom elektroenergetike s področja vzdrževanja, projektiranja, investicijske dejavnosti, predavateljem strokovnih šol in zainteresirani javnosti, svoj prodajni program predstavlja tudi Kolektor Synatec.

Po besedah organizatorjev so letos posebno pozornost namenili novostim s področja alternativnih virov električne energije in njihovemu vključevanju v elektroenergetske sisteme, novim standardom SIST na področju električnih instalacij in njihovi uporabi v praksi, izkušnjam in pomanjkljivostim pri uporabi obstoječih veljavnih standardov, predstavitvi velikih tehnoloških projektov in novostim s področja električnih instalacij, učinkoviti rabi inteligentnih električnih instalacij EIB, dosedanjim izkušnjam investitorjev, uporabi in vplivu razsvetljave LED na električne instalacije, delu pod napetostjo na nizkonapetostnih instalacijah in vzdrževanju, ekologiji na področju elektroenergetike ter vplivih na okolje.

V avli hotela Radin, ki je v času Kotnikovih dni namenjena prikazu proizvodnih programov s področja električnih inštalacij, merilnih inštrumentov in opreme za elektroenergetske naprave, predstavniki Kolektor Synateca udeležencem izobraževanja predstavljajo svoje produkte. Ob tej priložnosti je vodja programa PDE Ladislav Kolednik povedal: »Na Kotnikovih dnevih vedno sodelujemo, saj se tu zberejo predstavniki najpomembnejših slovenskih elektroenergetskih podjetij. Danes tu predstavljamo nizkonapetostno opremo podjetja Eaton/Moeller s poudarkom na opremi za vgradnjo v napredne stikalne bloke in opremi za fotovoltaične sisteme.«      

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.