Kolektor Worldwide

Kolektor Missel Schwab na sejmu ISH

15.03.2011

Podjetje Kolektor Missel Schwab se v teh dneh predstavlja na najpomembnejšem svetovnem sejmu sanitarne opreme, avtomatizacije zgradb, obnovljivih virov energije in klimatizacije, ki je danes odprl svoja vrata v Frankfurtu na Majni v Nemčiji. Na petdnevnem dogodku sodeluje preko 2.400 razstavljavcev, ki bodo sprejeli več kot 200.000 obiskovalcev.

Rado Starc, ki je vodenje podjetja prevzel februarja letos, pojasnjuje, da na tem sejmu vedno razstavljajo, saj jim bienalni dogodek omogoča, da mednarodni javnosti predstavijo svoje kakovostne produkte in produktne novosti na kreativen in inovativen način. Na 120 kvadratnih metrov velikem razstavnem prostoru predstavljajo zanesljivo visoko učinkovito zvočno zaščito in zaščito pred ognjem v povezavi s funkcionalnimi rešitvami, ki omogočajo optimalni izkoristek prostora na področju sanitarne tehnike, predvsem podometnih sanitarnih elementov, ki jih odlikuje majhnost in s tem prihranek na prostoru do zidnih ter podometnih elementov.

Sodelovanje na za podjetje najpomembnejšem mednarodnem sejmu predstavlja predvsem dobro priložnost za pridobivanja novih kontaktov, potencialnih kupcev in zbiranje informacij s trga. »Na podlagi preteklih sejmov predvidevamo, da bomo sprejeli vsaj 800 strank, pravi Starc: »Pričakujemo obiske predstavnikov vseh za nas pomembnih ciljih skupin, od inštalaterjev in inženirjev, arhitektov in oblikovalcev, do projektantov in distributerjev. Večji delež obiskovalcev bo že obstoječih kupcev, sejem pa je pomemben predvsem zaradi vzpostavljanja novih poslovnih povezav. Prav zaradi teh potencialnih kupcev je udeležba na tovrstnem dogodku nujna.

Sejem ISH se bo zaključil v soboto.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.