Kolektor Worldwide

Na kadrovski konferenci predstavljeni projekti bodo zavezujoči za celoten koncern

24.02.2011

Koncern Kolektor je pripravil kadrovsko konferenco. Na njej so se pod vodstvom koncernove izvršne direktorice za kadre Ingrid Kermavnar udeleženke seznanile s projekti, ki so jih v nekaterih proizvodnih koncernovih družbah na matični lokaciji v Idriji že vpeljali v prakso, v ostalih koncernovih družbah po Sloveniji jih še bodo, nato pa podobno lahko pričakujejo tudi vsi ostali.

Kot že zapisano, so se tokrat v Idriji sešli vsi koncernovi »kadroviki«, ki so se najprej seznanili z delovno-pravno zakonodajo in novostmi na tem področju, zatem pa še s predstavitvijo tekočih in tistih projektov, ki so v izvajanju. Glede slednjih potekajo izobraževanja in usposabljanja. Najprej je organizatorka kadrovske konference Ingrid Kermavnar predstavila projekt z naslovom Celovit sistem razvoja ključnih kadrov v koncernu, sledile pa so ji Martina Podgornik s temo o uvedbi mentorskega sistema v koncernu, Erika Bogataj s predstavitvijo že zaključenega projekta Nagrajevanje po učinku, Barbara Tušar s predstavitvijo projekta Ugotavljanje vodstvenega potenciala vodij TED in Eva Cvelbar Primožič, ki je zbrane seznanila s predvidenimi aktivnostmi v zvezi s spodbujanjem doslednejšega izvajanja letnih razvojnih pogovorov v vseh družbah na idrijski lokaciji.

Temeljni cilj tokratne kadrovske konference je bil priprava na unificiranje posameznih projektov na koncernovi ravni. Predavatelji so bili prepričani, da so na dobri poti, zato so izvedbi posameznih projektov določili tudi terminske roke. Na podobni kadrovski konferenci koncerna, ki bo jeseni, pričakujejo že zavezujoče sklepe.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.