Kolektor Worldwide

Kolektor Synatec na sejmu IFAM

27.01.2011

Kolektor Synatec se predstavlja na strokovnem mednarodnem sejmu avtomatizacije, robotike in mehatronike IFAM, ki se je včeraj začel v Celju. Kolektor Synatec se na omenjenem sejmu predstavlja že šestič.

Kot pravijo v podjetju, se na IFAM-u predstavljajo, ker je edini primeren sejemski dogodek v Sloveniji za predstavitev njihovega prodajnega programa. Kljub številnim drugim marketinškim dogodkom, ki se jih udeležujejo, ali pa jih organizirajo sami, je IFAM predvsem dobra priložnost za pridobivanja novih kontaktov, potencialnih kupcev in zbiranje informacij s trga.

Kolektor Synatec na svojem razstavnem prostoru predstavlja prodajne novosti svetovno priznanih podjetij, ki jih zastopajo (Eaton/Moeller, Eaton/Micro Innovation, Advantech, Citect, Stahl, Jokab Safety, Dold ...) in svoje namenske proizvode za avtomatizacijo. Za obiskovalce je predvsem zanimiv najnovejši sistem povezovanja SmartWire podjetja Moeller Eaton. SmartWire-Darwin je komunikacijski sistem za industrijsko stikalno opremo, ki temelji na konceptu nenehnega razvoja v krmilnih stikalnih blokih. V veliki meri zmanjšuje krmilno ožičenje in s tem povezane stroške. Optimizacija je prisotna na vseh korakih življenjskega cikla stroja ali sistema. Prične se s projektiranjem, nadaljuje z montažo in zagonom, prednosti pa prinaša tudi končnemu uporabniku.

Predstavniki podjetja, ki se vsako leto udeležujejo IFAM-a, opažajo, da ima sejem vsako leto večjo veljavo in da ga vsako leto obišče več »pravih« obiskovalcev. Glede na obisk prvega dne v Kolektor Synatecu predvidevajo, da bo tudi letošnji nastop na sejmu uspešen. Večina obiskovalcev je sicer že njihovih kupcev, vedno pa so sklenili že tudi kar nekaj novih poslovnih povezav. Prav zaradi teh potencialnih kupcev je udeležba na tovrstnem dogodku nujna.

Sejem IFAM se bo zaključil jutri popoldne.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.