Kolektor Worldwide

Izšla je 51. številka revije Informator podjetja Kolektor Synatec

22.12.2010

V novoletni številki revije Informator vam podarjamo obilo vsebin. Med novicami vas čaka nekaj utrinkov s strokovne ekskurzije na največji evropski sejem avtomatizacije SPS/IPC/DRIVES in prispevek o razširjeni družini upravljalnih panelov XV100.

Še ožičujete, ali že povezujete? V tej številki vam predstavljamo povezavo elektronskih motorskih zaščitnih stikal na sistem SmartWire in rešitev SmartWire v povezavi z upravljalnim panelom XV100 na čistilni napravi, ki jo je izvedlo podjetje Kolektor Sinabit. Kot novost vam predstavljamo napravo za mehki zagon DS7, ki bo postopoma nadomestila uveljavljeni DS4 in DS6 in varimeter RP 9800 podjetja Dold.

V rubriki Predstavljamo ne spreglejte podrobno predstavitev družine pametnih ethernet vhodno-izhodnih modulov ADAM-6000 podjetja Advantech in stikalne naprave za enosmerne tokove za fotovoltaične sisteme podjetja Eaton (Moeller).

V rubriki Naš nasvet pa sodelavci iz Elsing Inženiringa svetujejo kako ozemljiti avtomobilske cisterne ter o načrtovanju in izvedbi nizkonapetostnih stikalnih blokov.

Spoštovani poslovni partnerji in vsi, ki skupaj ustvarjamo. Iskreno se vam zahvaljujemo za sodelovanje in vam v prihajajočem letu 2011 želimo veliko osebnih in poslovnih uspehov.

Spletni obrazec za naročilo brezplačne revije Informator

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.