Kolektor Worldwide

Prstan kakovosti tudi za rezkalca iz postojnskega dela Kolektorjeve Orodjarne

16.12.2010

V Kolektor Livu že od leta 1991 podeljujejo prstane kakovosti. Takratni Liv je obsegal šest organizacijskih enot, zato so iz vsake izbrali po enega dobitnika, iz največje, to je bila Plastika, pa dva. Potem ko je Liv kupil koncern Kolektor, so s podeljevanjem prstanov kakovosti nadaljevali, vendar samo v tistem delu družbe, ki jo je kupil koncern.

Ker bi bilo povabljencev preveč, namreč prireditve se udeležijo tudi tisti, ki v tekočem letu gredo v pokoj ali zapustijo kolektiv, so za postojnski del Koletorjeve Orodjarne podelitev pripravili posebej. Na njej so se spomnili vseh tistih, ki so bili v kolektivu deset, dvajset, trideset in celo štirideset let, ter treh, ki so omenjeno družbo letos zapustili. Deset let sta v kolektivu dva, dvajset let eden, trideset let spet dva in skupaj kar štirideset let eden.

Mimo orodjarskega vrveža je prstan kakovosti prejel Dejan Šajn, ki je v Livovem delu Kolektorjeve Orodjarne, enem od treh profitnih centrov, zaposlen že deset let. Prstan mu je podelil njen direktor Robert Čerin, ki jo vodi zadnjega pol leta. Najprej pa je Čerin orisal delo v Orodjarni in njene načrte.

Dejan Šajn je v Kolektor Liv prišel iz Transavta, kjer je delal kot strugar in skladiščnik. Kljub drugačni poklicni izobrazbi se je hitro znašel v tehnološki pripravi proizvodnje. Delavci v montaži so z njegovim delom zadovoljni, saj dobro vedo, da kar naredi Šajn bo zanesljivo »šlo skupaj«.

 

Dejanu Šajnu je prstan kakovosti podelil direktor Kolektorjeve Orodjarne Robert Čerin

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.