Kolektor Worldwide

Kolektor razglasil Inovatorje leta 2009

14.12.2010

Inventivna dejavnost je nadvse pomemben dejavnik za uspešnost podjetja. Kolektor že leta spodbuja množično inventivno dejavnost, kakor jo imenuje, saj se zaveda, da je še tako majhna ideja osnova za napredek, da bo Kolektor ostal korak pred konkurenco.

Spodbujanje množične inventivne dejavnosti se je obrestovalo, saj je število sodelujočih in podanih predlogov skokovito naraslo. Kot smo lahko slišali na podelitvi nagrad najboljšim inovatorjem, je so cilj štiri ideje na zaposlenega na leto. Nekatere organizacijske enote so ta cilj ne samo dosegle, pač pa krepko presegle.

Kolektor vsako leto izbere tri najboljše inovatorje za področje malih izboljšav, koristnih predlogov in tehničnih izboljšav. Za Inovatorja leta 2009 za področje malih izboljšav je bil izbran Boštjan Brelih, naslov Inovator leta 2009 za področje koristnih predlogov si je prislužil Borut Lazar, Inovator leta 2009 za področje tehničnih izboljšav pa je Milan Česnik. 

Podelili so še nagrado za najboljšo proizvodno organizacijsko enoto, ki jo je prejel Kolektor KFH, za najboljšo neproizvodno organizacijsko enoto je bil izbran oddelek Logistika, največ timskih idej pa je prispeval Vlek. Med desetimi najhitrejšimi inovatorji v ciljnem zbiranju idej so Primož Kokalj, Robi Vončina, Andrej Kokalj, Erik Humar, Klemen Rupnik, Mitja Klinkon, Sašo Vončina, Zlatko Horvat, Alenka Rupnik in Alenka Abram, za avtorja najboljšega predloga ciljnega zbiranja idej za tretje četrtletje pa je bil izbran Igor Peternelj.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.