Kolektor Worldwide

Veseli december - sprejem za številčno »družino« Kolektorjevih športnikov, otroke obiskal Dedek Mraz

09.12.2010

December je mesec številnih srečanj. Včeraj so se v idrijski Modri dvorani srečali Kolektorjevi športniki, ki so barve koncerna zastopali na dveh najbolj množičnih športnih prireditvah pri nas – kolesarskem maratonu Franja in tekaškem Ljubljanskem maratonu. Še pred tem pa so Modro dvorano napolnili otroci zaposlenih, ki jih je obiskal Dedek Mraz.

Leto 2010 je bilo za koncern Kolektor tako poslovno kot športno zelo uspešno leto. Po besedah glavnega izvršnega direktorja koncerna Radovana Bolka je šport zelo povezna s Kolektorjem. Koncern ima namreč v svoji strategiji zapisani dve pomembni vrednoti, to sta vztrajnost in borbenost, ki sta tudi glavni vrlini vsakega dobrega športnika.

Kolektor že vrsto let podpira udeležbo svojih zaposlenih in njihovih družinskih članov ter štipendistov na kolesarskem maratonu Franja in tekaškem Ljubljanskem maratonu. Letošnja udeležba na obeh prireditvah je bila rekordna. Obeh se je skupaj udeležilo okrog 300 kolesarjev in tekačev.

Glavni izvršni direktor koncerna Radovan Bolko je ob tej priložnosti najboljšim Kolektorjevim športnikom, med katerimi so nekateri dosegli res vrhunske rezultate, podelil medalje in pokale.

Še pred  srečanjem športnikov pa se je iz Modre dvorane slišal otroški smeh. Otroci zaposlenih so namreč nestrpno čakali na prihod Dedka Mraza. Med gledanjem zanimive otroške gledališke igre in s petjem so ga končno dočakali.

                  

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.