Kolektor Worldwide

Prstan kakovosti v Kolektor Livu podeljujejo že od leta 1991

09.12.2010

Na turistični kmetiji v Hudičevcu pri Razdrtem so se zbrali slavljenci, jubilanti in letošnja dobitnika prstana kakovosti in vsi tisti, ki so letos zapustili to koncernovo družbo in bodo še malo počakali na upokojitev, ter sveži upokojenci.

Po besedah Dragice Valič iz Kolektor Livove kadrovske službe, ki je tudi povezovala program, sta bila med tistimi, ki so Kolektor Livu zvesti okroglih deset let dva, dvajset let štirje in 30 let sedem, letos pa se je upokojilo šest sodelavk in sodelavcev. Vsi so bili deležni priznanj, še posebno pozornost pa so izkazali letošnjima dobitnikoma prstana kakovosti, ki ga v Kolektor Livu podeljujejo že od leta 1991. Pri podelitvi sta Dragici Valič pomagala še njena kolegica iz kadrovske službe Nežka Smrekar, ki tudi odhaja v pokoj, in direktor Kolektor Liva Milan Potužak.

Prstan kakovosti je prejela Mirjana Jugovič, delavka v proizvodnji, ki se je še posebej potrudila pri uvajanju novih sodelavk in sodelavcev v proizvodnjo. Gregor Deurič, ki dela kot konstruktor v Kolektor Livovem razvoju, pa je prstan kakovosti prejel kot vodilni v razvoju sesalca Axel za švicarski Lux.

Nagrajenca z direktorjem Kolektor Liva Milanom Potužakom

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.