Kolektor Worldwide

Delegacija ruskih poslovnežev na obisku v Kolektorju

27.10.2010

Na sedežu koncerna Kolektor v Idriji se je dopoldne mudila delegacija 23 predstavnikov oblasti in podjetij iz ruske pokrajine Samara, ki velja za tradicionalen sedež ruske avtomobilske industrije. Gostje so v Slovenijo prišli na povabilo ACS Slovenija (Avtomotive Cluster of Slovenia). Poleg Kolektorja so si ogledali še nekaj drugih slovenskih podjetij.

Namen današnjega obiska predstavnikov samarske oblasti in podjetij je bil predvsem spoznati nove partnerje na področju komponent in sistemov za avtomobilsko industrijo. Samarska pokrajina v Rusiji je namreč znana kot sedež ruske avtomobilske industrije, v mestu Togliatti v omenjeni pokrajini pa ima sedež največji ruski proizvajalec avtomobilov AvtoVAZ.

Gostom je izvršni direktor za komercialo in marketing mag. Primož Bešter najprej predstavil koncern, nato pa so si ogledali še proizvodnjo komutatorjev, drsnih obročev in hibridnih komponent.

Kot je povedal Janez Modrijan iz koncernove prodaje, ki je bil zadolžen za današnji obisk, so večino današnjih gostov - proizvajalcev komponent in sistemov spoznali že na hišnem sejmu AvtoVAZa v Togliattiju konec septembra, na katerem se je predstavil tudi Kolektor, med njimi pa je kar nekaj potencialnih Kolektorjevih novih kupcev.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.