Kolektor Worldwide

Skulpture idrijskih devetošolcev so bile na ogled na Kolektorju

20.10.2010

Ker niso našli primernega, bolje rečeno dovolj velikega prostora, so idrijski devetošolci svoje skulpture razstavili v tako imenovanem rondoju Kolektorjeve Divizije A. Iz papirja oblikovane človeške figure v naravni velikosti so bile v omenjenih prostorih na ogled celo poletje.

Pedagoginja likovne vzgoje na idrijski osnovni šoli Silva Menart je svetovala in nadzorovala njihovo izdelavo v okviru rednega pouka likovne vzgoje. Delo je bilo zahtevno. Devetošolci  so največje navdušenje pokazali na začetku izdelovanja človeških figur.

To ni bil prvi primer sodelovanja med idrijsko osnovno šolo in koncernom Kolektor. Že pred leti so njeni učenci s slikami opremili dolg hodnik pred Ascomovimi pisarnami.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.