Kolektor Worldwide

Koncern Kolektor je v Indiji ustanovil podjetje

15.10.2010

Koncern Kolektor je pred dvema dnevoma ustanovil podjetje v Indiji in za direktorja imenoval Niranjana Seshadrija, ki je pred tem delal v Kolektorjevi prodajni službi v Idriji. Novoustanovljeno podjetje se imenuje KTI (Kolektor Technologies India Private Limited) in ima sedež v New Delhiju.

Novo podjetje bo skrbelo za prodajo vseh koncernovih izdelkov na obsežnem indijskem tržišču. Kot je povedal Kolektorjev izvršni direktor za prodajo in marketing magister Primož Bešter, so v koncernu najprej izdelali prodajni načrt sanitarne tehnike za prihodnjih pet let. Naloga direktorja Niranjana Seshadrija pa bo iskanje priložnosti tudi za prodajo ostalih koncernovih programov na indijskem tržišču, ki v svetovnem merilu beleži najhitrejšo rast povpraševanja.

V koncernu Kolektor so se projekta ustanovitve podjetja v Indiji lotili aprila letos.

Direktor KTI Niranjan Seshadrij še na delu v koncernovi prodajni službi

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.