Kolektor Worldwide

Kolektor Sinabit na sejmu ZEPS v Zenici

05.10.2010

Danes je svoja vrata v Bosni in Hercegovini odprl mednarodni sejem ZEPS, kjer se v okviru skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva predstavlja 16 slovenskih podjetij, med njimi tudi podjetje Kolektor Sinabit.

Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) in Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) že vrsto let uspešno organizirata skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini. Tokrat v sodelovanju organizirata skupni sejemski nastop na mednarodnem sejmu ZEPS, ki poteka od 5. do 10. oktobra 2010 v Zenici v Bosni in Hercegovini.

Na skupnem razstavnem prostoru, ki ga zagotavlja JAPTI, bo svoje izdelke in storitve predstavilo 16 slovenskih podjetij. Kolektor Sinabit se predstavlja s svojimi rešitvami inženiringa in avtomatizacije na področju energetike, okoljske infrastrukture, industrije gradbenih materialov in informacijskim sistemom sinaproSIS, ki je namenjen informatizaciji skladišč za nafto in plin.  

Sejem ZEPS je največji poslovno sejemski dogodek v Bosni in Hercegovini. Lani se je na sejmu predstavilo več kot 500 podjetij iz 31-ih držav, obiskalo ga je preko 62.000 obiskovalcev. Sejem je namenjen predstavitvi dejavnosti s področja kovinske industrije, strojegradnje, gradbeništva, rudarstva, lesne industrije, informatike, farmacije, medicinske opreme, grafične in tiskarske industrije, tekstila, usnja, obutev, športa in rekreacije.

Vec informacij o sejmu najdete na spletni strani: www.zeps.com.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.