Kolektor Worldwide

14 let in 50 številk revije Informator

27.09.2010

Prva številka revije Informator podjetja Kolektor Synatec je izšla pred 14 leti, oktobra 1996. Prvi uvodničar je skromno zapisal, da »to ni časopis, niti revija … je pa namenjen vam, našim cenjenim poslovnim partnerjem.« V vseh teh letih se je naš Informator z začetkov na osmih straneh prelevil v tržno-strokovno revijo s področja elektrotehnike, ki jo za vas pripravljamo sodelavci iz podjetij Kolektor Synatec, Elsing Inženiring in Kolektor Sinabit.

V reviji Informator poleg novic, povezanih s podjetji Kolektor Synatec in Elsing Inženiring, predstavljamo aktualne novosti iz prodajnega programa ter strokovne nasvete in rešitve s področja elektrotehnike, informatike in avtomatike. Kot na začetku, je še vedno naš cilj, da našim kupcem in poslovnim partnerjem z informacijami podanimi v reviji kakorkoli pomagamo pri delu. Da je tako, dokazujejo odzivi naših bralcev.

Informator v številkah

Revija je brezplačna, na leto izidejo tri številke (pred leti so na leto izšle štiri številke), prejmejo pa jo naši kupci, poslovni partnerji in številne splošne, šolske in univerzitetni knjižnici. Kakovost Informatorja dokazuje tudi naklada, ki ja za aktualno številko kar 2.600 izvodov, 95 odstotkov naklade pa je distribuiranih direktno naročnikom v Sloveniji in manjši delež na Hrvaškem in v Bosni in Hercegovini.

Informator pa ne bi bil tak kot je brez avtorjev člankov, ki poleg vseh drugih obveznosti vztrajno pripravljajo prispevke. V vseh teh letih je članke pripravljalo več kot 30 avtorjev, najbolj aktivni pa so bili Vili Granda, tehnični svetovalec v Elsing Inženiringu, Igor Jug, produktni vodja v Kolektor Synatecu, Jure Božič, direktor, in Janez Kokalj, tehnični direktor iz Elsing Inženiringa ter Marko Rožič, projektni inženir v podjetju Kolektor Sinabit.

Prihodnost

Kljub vsem elektronskim medijem in različnim elektronskim možnostim obveščanja ciljnih javnosti o produktnih novostih, dogodkih in še marsičem, menimo da še vedno obstaja mesto za Informator. Zato se bomo še trudili, da bodo naši bralci zadovoljni z vsebino revije in jo bodo trikrat letno z veseljem prebirali.

50. številka revije Informator

Naročite se na brezplačno revijo Informator

Arhiv revije Informator

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.