Kolektor Worldwide

Kolektor istočasno na dveh sejmih

05.07.2010

V zadnjih dneh junija sta se odvijala v Nemčiji dva, za Kolektor pomembna sejma, CWIEME Berlin in EAC Stuttgart.

 

V Berlinu se je Kolektor uspešno predstavil z vsemi komponentami in sistemi.

Osrednji del razstavišča je bil namenjen predstavitvi BL rotorjev, magnetov in hibridnih komponent, manjši del pa so zasedli ostale komponente in sistemi (elektronske komponente, Interier&Exterier ter elektronika). Še vedno je pomemben del razstavnih eksponatov zavzemal program komutatorjev. Z obiskom sejma smo zelo zadovoljni, saj smo se srečali z vsemi glavnimi kupci med katerimi še posebej izstopa Bosch, ki nam je ob tej priložnosti podelil priznanje »Prednostni dobavitelj leta 2010.« Stojnico je obiskalo tudi precej novih, potencialnih kupcev. Večji interes za vzpostavitev sodelovanja so pokazali kupci iz bližjega vzhoda ter držav bivše Sovjetske zveze za program komutatorjev, za ostale komponente in sisteme pa predvsem kupci iz držav Evropske unije.

Na sejmu European Avtomotive Components v Stuttgartu je Kolektor nastopil v organizaciji ACS (Slovenski avtomobilski grozd), kjer smo predstavili vse programe, ki jih proizvajamo za avtomobilsko industrijo. Na sejmu smo se srečali s številnimi obstoječimi kupci komponent in tudi s potencialnimi kupci različnih programov. Prvi sejemski dan smo Kolektor in njegove kompetence ter proizvodne programe predstavili tudi na t.i. VIP predstavitvi, skupaj še z nekaterimi drugimi slovenskimi podjetji. Lahko zaključimo, da je koncern Kolektor še vedno cenjen kot ključni in razvojni dobavitelj komponent in sistemov vsem glavnim proizvajalcem motorjev različnih aplikacij namenjenih za vgradnjo v avtomobilski industriji. Tudi napovedi za prihodnje leto so optimistične.

 

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.