Kolektor Worldwide

Kolektor Boschev Prednostni dobavitelj leta 2010

02.07.2010

Na nedavnem berlinskem sejmu CWIEME, na katerem razstavljajo najpomembnejši izdelovalci motorjev, sestavnih delov zanje in opreme za njihovo proizvodnjo, je koncern Kolektor prejel Boschevo priznanje Prednostnega dobavitelja leta 2010. Tokratno priznanje je bilo Kolektorju podeljeno ne samo za komutatorje, temveč za ves njegov program, ki je namenjen avtomobilski industriji.

S tem priznanjem je Bosch Kolektor uvrstil med  5 odstotkov svojih razvojnih dobaviteljev, ki imajo možnost zanj razvijati in sodelovati pri njegovih razvojnih projektih. Kolektor je torej pridobil status Boschevega ključnega dobavitelja za vse komponente, ki jih izdeluje za avtomobilsko industrijo.

Kar desetino vse Kolektorjeve prodaje odpade na dobave Boschu, in sicer na področju  komponent za avtomobilsko industrijo. Sicer pa je koncern Kolektor, ki je leta 1994 začel samostojno nastopati na tržiščih, postal Razvojni dobavitelj vsem svetovnim korporacijam. Tako se ponaša s tovrstnimi priznanji, ki so mu jih podelili Black & Decker, BSH, Continental, Remi, Valeo, Brose in Bosch. Za koncern Kolektor je najnovejše priznanje potrditev njegovih pravilnih poslovnih in razvojnih odločitev.

Prednostni dobavitelj

Boschevo priznanje, ki ga je koncernu Kolektor podelil predstavnik Boscha, korporacije, ki ima večji letni promet kot je bruto družbeni  proizvod Slovenije.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.