Kolektor Worldwide

Kolektorjevi štipendisti obiskali štipenditorja, ki jih je seznanil z novostmi v odnosu z njimi

18.06.2010

V Razvojno-tržnem centru so pripravili ločena sprejema za Kolektorjeve štipendiste, dijake in študente. Ne zato, ker bi odgovorni za kadre iz koncernovega vodstva imeli eni in drugim povedati kaj različnega, temveč preprosto zato, ker ima Kolektor samo na sedežu koncerna v Idriji okrog 140 štipendistov.

Za predstavitev koncerna Kolektor, predvsem pa odnosov s štipendisti v prihodnje, so poskrbeli: uvodoma glavni izvršni direktor koncerna Radovan Bolko ter izvršni direktorici za kadre in stike z javnostjo, ki je srečanje s štipendisti tudi pripravila, Ingrid Kermavnar, ter za kontroling Anica Uršič Vončina. Radovan Bolko je zbranim uvodoma predstavil poslovanje in načrte koncerna ter izrazil željo, da se dijaki odločijo prav pri izbiri študija, študente pa pozval, da čim prej diplomirajo in se vključijo v koncernove družbe, čeprav je zaželeno in koristno, da se z njim prek različnih oblik sodelovanja srečajo že prej, za kar obstajajo možnosti, o čemer pa je bil podrobneje govor kasneje.

Izvršna direktorica za kontroling Anica Uršič Vončina je navzočim predstavila koncern in njegovo rast, kolegica Ingrid Kermavnar s sodelavkami pa je predstavila nove predloge, ki so jih izoblikovali v zvezi s svežimi oblikami sodelovanja med koncernom in njegovimi štipendisti. Na koncu sta o osebnih izkušnjah spregovorila še mlada Kolektorjeva strokovnjaka Mateja Petrič in Valter Rupnik.

Današnje srečanje s štipendisti so končali z ogledom prototipne delavnice v RTC, Orodjarne in dela proizvodnje komutatorjev.

Srečanje štipendistov

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.