Kolektor Worldwide

Kolektor na maratonu Franja sodeloval z rekordnim številom kolesarjev

13.06.2010

Koncern Kolektor je na tokratnem maratonu Franja zastopalo 113 kolesarjev, od tega 10 predstavnic nežnejšega spola.

Na 29. kolesarskem maratonu Franja je polovica Kolektorjevih kolesarjev vozila 97 km dolgi mali maraton in prav toliko 156 km dolgi maraton Franja. Na startu obeh kolesarskih preizkušenj so se vsak po svoje ogrevali. Eni so bili pred nastopom živčni, drugi so jedli, vsi pa so morali izpolniti prijavnico in na svoje kolo namestiti čip, ki je organizatorje obveščal o prevoženih kontrolnih točkah.

Čeprav so vremenoslovci obetali nevihtno vreme s točo, na srečo tega ni bilo, bilo pa je peklensko vroče. Prav zaradi slednjega je bil vsak, ki se je udeležil letošnjega maratona Franja, junak, čeprav je imel pred tem za seboj že veliko kilometrov. Eni so jih pred to preizkušnjo letos prevozili že okrog 1600 km. Le kdaj, ko pa je bilo samo slabo vreme, se boste vprašali.

 

 

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.