Kolektor Worldwide

Klimatska naprava KA KOMPAKT - izkoristek vračanja toplote preko 90 odstotkov

08.06.2010

Kompaktna klimatska naprava KA KOMPAKT z dvojnim ploščnim rekuperatorjem in izkoristkom vračanja toplote preko 90%

V podjetju Kolektor Koling so razvili kompaktno klimatsko napravo KA KOMPAKT z visokim izkoristkom vračanja toplote (preko 90 odstotkov). Namenjena je klimatiziranju manjših oziroma srednje velikih zgradb (gostinski lokali, pisarne, šole, trgovine ...). Zaradi visoke učinkovitosti vračanja toplote v napravi ni potreben grelnik oz. hladilnik zraka. Primerna je za notranjo vgradnjo (strojnica) ali zunanjo vgradnjo. V primeru po potrebi za dodatno gretje oz. hlajenje se oba elementa vgrajujeta v kanalsko mrežo.

Standardna oprema klimatske naprave je tudi regulacijski modul, ki je integriran v samo klimatsko napravo in zagotavlja vse funkcije potrebne za delovanje naprave. Možna je tudi dobava daljinskega tabloja za upravljanje iz klimatiziranega prostora. Regulacija omogoča tudi priključitev na nadzorni sistem zgradbe preko različnih protokolov.

Prednosti kompaktne klimatske naprave KA KOMPAKT:

  • visok izkoristek vračanja toplote,
  • nizka poraba energije,
  • nizka šumnost,
  • enostavna montaža in priključitev.

Naprava je dobavljiva v štirih velikostih, in sicer za pretoke zraka 1000, 2000, 4000 in 6000 m3/h.

KA KOMPAKT

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.