Kolektor Worldwide

Prijave na kolesarski maraton

03.06.2010

Na Maratonu Franja bo sodelovalo rekordno število Kolektorjevih kolesarjev

Do danes se je za sodelovanje na 29.mednarodnem kolesarskem maratonu Maraton Franja BTC City prijavilo že 110 Kolektorjevih kolesarjev. Udeležba bi bila še večja, če bi se prijavili vsi, ki so na njem v preteklosti že kolesarili. Več …

Po podatkih prijavne službe v koncernu, ta bo spet organiziral prevoz udeležencev in njihove opreme iz Idrije v Ljubljano in nazaj,  vsi udeleženci pridno nabirajo kilometre, zato bodo zagotovo preizkušnji kos. Med njimi je precej takih, ki so se letos prvič odločili, da bodo svojo vztrajnost preizkusili na najbolj množični kolesarski prireditvi v Sloveniji. Pohvaliti gre predvsem dekleta, ki jih je v Kolektorjevi ekipi vsako leto več.

Kolektor na Maratonu Franja

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.