Kolektor Worldwide

V Merkur prodajnem centru Koling bomo odslej kupovali hitreje in ceneje

06.04.2010

Odprtje novega Merkur nakupovalnega centra Koling v Idriji je pospremila množica ljudi. Prišli so iz Idrije in okoliških krajev, ne samo zato, ker je ob tej priložnosti, prodajalec nudil 35 odstotni popust, temveč tudi zato, da so videli, kaj je uspelo investitorju, to je Kolektor Kolingu, storiti v zelo kratkem času.

Zbrane je v navzočnosti profesionalnega trgovskega osebja, ki se je izkazalo pod vodstvom izkušenega Ivana Rejca, najprej pozdravil direktor Kolektor Kolinga Tine Vadnal. Opozoril je, da so pod imenom Opim že 17 let navzoči v Idriji in prav toliko je stara tudi želja, da bi kupcem ponudili čimbolj celovito ponudbo, ki so jo skupaj z Merkurjem, vodilnim prodajalcem tehničnega blaga pri nas, z odprtjem tega nakupovalnega centra, tudi uresničili. Še posebej je bil zadovoljen, ker jim je to uspelo v teh kriznih časih, s čimer so prispevali k večjemu optimizmu med prebivalci.

Nadaljeval je predsednik koncerna Kolektor Stojan Petrič, ki je dejal, da z odprtjem tega nakupovalnega centra zaključujejo eno manjših naložb znotraj koncerna, ki bo naložbam v letih od 2009 do 2011 namenil skupaj kar 40 milijonov evrov in prav toliko še za opremo. Gradnja Merkur nakupovalnega centra Koling pa je tudi koncernov prispevek k revitalizaciji najbolj degradiranega območja Idrije oziroma Arkove ulice, s čimer bo koncern še nadaljeval.

Direktor prodaje v Merkurju Tone Loje je zaradi bolezni najprej opravičil odsotnost generalnega direktorja Merkurja Bineta Kordeža, nato pa polaskal partnerju, s katerim so skupaj odprli petnajsto franšizno trgovino pri nas, ki skupaj s petintridesetimi centri sestavlja veliko Merkurjevo družino. »Ne dvomim, da bo center posloval dobro, saj mu v tem okolju ne bo manjkala podjetniška pobuda, ki jo je tod v izobilju«, je še poudaril, idrijski župan Bojan Sever, ki je imel zadnji nagovor, pa je zbrane povabil k slovesnemu odprtju Merkur nakupovalnega centra Koling.

Z leve proti desni so: direktor Merkurjeve prodaje Tone Loje, idrijski župan Bojan Sever, direktor koncerna Kolektor Stojan Petrič in direktor Kolektor Kolinga Tine Vadnal

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.