Kolektor Worldwide

Razpisanih več prostih delovnih mest

03.11.2017

Zaradi povečanega obsega dela je razpisanih več prostih delovnih mest (m/ž). K sodelovanju vabimo ambiciozne, inovativne in razvojno usmerjene sodelavce.

Kolektor Group zaposli procesnega inženirja, inženirja na področju tehnologije/konstrukcije ter več urejevalcev v proizvodnji.

Kolektor KFH zaposli vodjo projektov na področju konstrukcije.

Kolektor Orodjarna zaposli (diplom) inženir-tehnolog-konstruktor v oddelku Avtomatizacije in strojegradnje, montažerja, inženirja kakovosti v oddelku Avtomatizacije in strojegradnje ter vodjo projektov v oddelku Avtomatizacije in strojegradnje.

Kolektor Sikom zaposli urejevalca – kamermana.

Lokacija dela: Idrija

Pisne ponudbe z življenjepisom in dokazili posredujte do 30. 11. 2017 preko zaposlitvenega portala Moje delo oz. na e-naslov lbesjAlpmflups/dpn.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.