Kolektor Worldwide

Vodstvo koncerna Kolektor je pripravilo novoletni sprejem za direktorje njihovih družb

24.12.2009

Na novoletnem srečanju z direktorji koncernovih družb so letošnje poslovanje, načrte za prihodnje leto in nove projekte, ki so v teku ali v pripravi, zbranim predstavili Valter Leban, izvršni direktor za produkcijo, Radovan Bolko, glavni izvršni direktor koncerna in njegov predsednik Stojan Petrič.

Valter Leban je ob tem poudaril, da je bilo letošnje leto za koncern leto prilagajanja, saj so se morali ravnati po razmerah na tržišču. Najprej so gospodarsko krizo občutili na področju proizvodnje komutatorjev, potem pa še na ostalih proizvodnih programih. Da bi ne odpuščali so predvsem veliko storili na zmanjševanju vseh vrst stroškov. Nekaj več kot 2400 delavcev doma in po svetu je ustvarilo 230 milijonov evrov prometa s 33 tisoč evri dodane vrednosti na zaposlenega.

Glavni izvršni direktor koncerna Radovan Bolko pa je predstavil osrednje razvojno – tržne elemente po posameznih koncernovih družbah in njihove načrte. Najprej je opozoril na tiste, ki so zaznamovali letošnje leto, potem pa je izpostavil še tiste, ki jih ima koncern že v igri in jih bo spravil v proizvodnjo do leta 2012.

Na koncu je zbrane nagovoril še predsednik koncerna Stojan Petrič, ki je govoril predvsem o pričakovanjih v prihodnjem letu in napovedal skorajšnjo okrepitev koncerna na enem od treh nosilnih proizvodnih stebrov.

Direktorje koncernovih družb so nagovorili (od leve proti desni) predsednik koncerna Kolektor Stojan Petrič, glavni izvršni direktor koncerna Radovan Bolko in izvršni direktor koncerna za produkcijo Valter Leban

Direktorje koncernovih družb so nagovorili (od leve proti desni) predsednik koncerna Kolektor Stojan Petrič, glavni izvršni direktor koncerna Radovan Bolko in izvršni direktor koncerna za produkcijo Valter Leban

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.