Kolektor Worldwide

Kolektor Liv je na srečanju jubilantov in postojnskega dela koncernove orodjarne podelil prstana kakovosti

23.12.2009

Na tradicionalnem decembrskem srečanju v Postojni so se zbrali upokojenci Kolektor Liva in jubilanti, ki so za deset, dvajset, trideset in celo štirideset let neprekinjenega dela v tem podjetju, prejeli priznanja. Njim in tudi vsem tistim, ki so se letos upokojili, so se še posebej zahvalili.

Letos je sedem sodelavcev Kolektor Liva izpolnilo 10 let neprekinjenega dela v podjetju, šest je takih, ki so v podjetju neprekinjeno že 20 let, kar 16 je 30-letnikov. Vso svojo delovno dobo, to je 40 let, pa je v podjetju en sodelavec, in sicer Zoran Trošt, ki je požel še posebej bučen aplavz.

11 delavcev, ki so se letos upokojili, je ob tej priložnosti obudilo spomine na svoje delo. Večina med njimi jih je bila v podjetju zaposlenih več kot 30 let, nekateri celo 35, ena sodelavka pa kar 38 let. Izpostavili so občutno razliko med načinom dela včasih in danes, pa tudi razlike v medsebojnih odnosih in druženju. Vsi so se z nostalgijo spominjali časov, ko je bilo veliko druženja in več sproščenosti.

Srečanje s sodelavci so pripravili tudi v postojnskem delu Kolektorjeve orodjarne. V Jamskem dvorcu so se spomnili delovnih jubilejev treh sodelavcev, ki so v tej sredini zaposleni 10 let in enega, ki je v orodjarni že več kot 20 let. Najbolj slovesno pa se je med udeleženci počutil sedaj že bivši član kolektiva Bogomir Magajna, ki se bo po 35 letih marljivega dela, konec leta upokojil. Prstan kakovosti med postojnskimi orodjarji je prejel Miroslav Bizjak, ki si ga je prislužil z marljivostjo, zanesljivostjo ter kakovostno opravljenim delom.

Prstan kakovosti

Podelitev prstana kakovosti

Prstan kakovosti, ki ga Kolektor Liv podeluje že od leta 1991, je Igorju Gerželju, operativnemu tehnologu na področju proizvodnje vzglavnikov,  podelil direktor podjetja Milan Potužak.

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.