Kolektor Worldwide

Srečanje Kolektorjevih športnikov

10.12.2009

V idrijski Modri dvorani so se zbrali tudi vsi tisti delavci v koncernu, ki so sodelovali na letošnjih maratonih, in sicer Maratonu Franja in ljubljanskem tekaškem maratonu. Ni jih bilo malo, kar samo potrjuje dejstvo, da koncern veliko pozornosti namenja zdravemu življenju, ki je predpogoj za uspešno delo v službi in doma.

Ob tej priložnosti jih je spet nagovoril predsednik koncernove uprave Stojan Petrič, ki jim je orisal trenutno stanje v koncernu in njegove načrte. Povedal je, da je koncern Kolektor letos prvič presegel prihodek s prodajo drugih in ne komutatorskih programov in da se bo v prihodnje to razmerje še spreminjalo v korist  programov, ki ne temeljijo več na proizvodnji komutatorjev. Za to je bilo potrebno desetletje, škoda je le, da je vmes posegla gospodarska kriza, ki pa jo bo Kolektorjeva finančna trdnost lažje prebrodila, kot njemu sorodna podjetja na področju avtomobilske industrije.

Sledila je podelitev medalj in pokalov vsem najboljšim udeležencem obeh maratonskih preizkušenj in kulturni program, ki ga je oblikoval Tilen Rtač, član ekipe Radia GA GA.

Medalje

Na Maratonu Franja, ki je bil 14. junija, je sodelovalo 109 Kolektorjevcev. Od tega se ga je udeležilo 95 moških (na malem maratonu jih je kolesarilo 38) in 14 žensk (med njimi je bilo 8 udeleženk malega maratona). Ljubljanskega tekaškega maratona pa se je udeležilo 91 tekačev, med njimi 75 moških (3 so tekli na 42, 33 na 21 in 39 na 10 km) in 16 tekačic ( 4 so tekle na 21, 12 pa na 10 km). Predsednik uprave je posebej pohvalil še Kristjana Ipavca, ki je tekel na newyorškem maratonu in dosegel odličen čas. 42 kilometrsko progo na tej najbolj prestižni tekaški preizkušnji na svetu je pretekel v manj kot treh urah.

Dedek Mraz

Pred tem je Modro dvorano obiskal dedek Mraz, ki je obdaril otroke Kolektorjevih delavcev.

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.