Kolektor Worldwide

Kolektor Sinyung najboljši Boschev dobavitelj v Južni Koreji

26.11.2009

Družba Robert Bosch Electrical Drives, ki je pripravila Dan dobaviteljev, je na njem koncernovo podjetje Kolektor Sinyung razglasila za najboljšega dobavitelja leta 2009 v Južni Koreji.

Kolektor Sinyung je omenjenega kupca prepričal v vseh ocenjevalnih kategorijah, to je s kakovostjo, točnostjo dobav in s konkurenčnimi cenami. Simbolično plaketo je na podelitvi prevzel predsednik Kolektorja Sinyung Youngchul Hong. Zaslužni za priznanje pa so vsi delavci v koncernovi tovarni v Južni Koreji in v Idriji, od koder v Seul pošiljajo kakovostne polizdelke, in sicer HB surovce, zaradi česar so tudi končni izdelki dobri.

Robert Bosch Elektrical Drives je največji izdelovalec komutatorskih motorjev za južnokorejsko avtomobilsko industrijo, med katerima sta največja Hyundai in Kia in sta tudi najbolj uspešno prebrodila letošnjo gospodarsko krizo.

Kolektor Sinyung bo letos temu južnokorejskemu izdelovalcu komutatorskih motorjev dobavil več kot 16 milijonov komutatorjev, kar predstavlja okrog 35 odstotkov vse njegove prodaje. Robert Bosch Electrical Drives južnokorejski avtomobilski industriji dobavlja predvsem motorje za pomik stekel, ventilatorje za pretok zraka in ventilatorje za hlajenje hladilnika motorja.

Prihodnje leto bo Kolektor Sinyung korejskemu Boschu še povečal dobave, saj skupaj z njim razvija nove projekte za avtomobilska proizvajalca Hyundai in Kia.

Kolektor Sinyung najboljši Boschev dobavitelj v Južni Koreji "

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.