Kolektor Worldwide

Sprejem za Kolektorjevega maratonca

17.11.2009

Predsednik uprave koncerna Kolektor Stojan Petrič je na sedežu koncerna v Idriji sprejel Kristjana Ipavca, ki je sodeloval na letošnjem 40. newyorškem maratonu in med 46.000 tekači zasedel odlično 368 mesto.

Ob tej priložnosti je Ipavec vnovič izrazil navdušenje nad omenjeno najprestižnejšo tekaško prireditvijo na svetu in povedal, da je 37 kilometrov pretekel brez problemov, potem pa se ga je do cilja lotevala utrujenost in je bil presrečen, ko je v newyorškem Centralnem parku zagledal uro, ki je kazala čas maratona, ki ga je pretekel v manj kot treh urah. Na omenjeni prireditvi je nastopilo 29 Slovencev, boljši od njega je bil samo še Primož Kobe.

Kristjan Ipavec na letošnjem ljubljanskem maratonu ni tekel, ker sta si bili obe preizkušnji časovno preblizu in bi se z njim preveč izčrpal. Sicer pa je na sprejemu pri predsedniku uprave koncerna Kolektor Stojanu Petriču med drugim povedal, da si je vedno želel sodelovati na tej tekaški preizkušnji, kar je letos tudi uresničil.

Kristjan Ipavec

Kristjan Ipavec se je zahvalil za podporo koncerna, saj mu je ta omogočil daljšo odsotnost z dela, predsednik uprave Stojan Petrič pa je maratoncu izročil skromno darilo, ki mu bo prav prišlo ob bližnjih praznikih.

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.