Kolektor Worldwide

Tekaški center na Pokljuki s pametjo in napravami Kolektorja Koling

02.11.2009

Kolektor Koling je za tekaški center na Pokljuki najprej projektiral strojne instalacije in CNS nato pa sodeloval tudi pri sami izvedbi del. Gradnja je, z nekajmesečno prekinitvijo zaradi zime, trajala od oktobra lani in je že končana, tako da lahko na Pokljuki spet zapade sneg.

Kolektor Koling je svojo pamet in delo prispeval za novo strelišče, krožne tekaške proge na poligonu in za nov hotel Pokljuka. Za dela je skupaj s podizvajalci angažiral 70 ljudi. Po besedah izvršnega direktorja PC instalacij na Kolektorju Koling Braneta Breliha se predvsem lahko pohvalijo, da so posebej za omenjeni objekt razvili centralni nadzorni sistem za upravljanje hotelskih sob. Za razliko od prejšnje ponudbe so namreč šli še korak naprej, saj so razvili modul za regulacijo temperature in razsvetljave v sobah ter  kontrole zasedenosti, ki jih lahko nadzirajo z enega mesta, denimo iz recepcije.

Hotel Pokljuka je medtem že sprejel prve goste. Na tekaškem poligonu bodo lahko  trenirali tudi poleti.

Ekipa Kolektor

Ekipa Kolektor

Pogled na skoraj dokončani hotel Pokljuka in tekaški poligon

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.